Iasi-info.ro isi va propune intotdeauna sa asigure o vizita cat mai placuta si mai sigura tuturor utilizatorilor site-ului.

Pentru a va proteja cat mai bine insa integritatea si confidentialitatea datelor, specialistii nostri au elaborat o politica de termeni si conditii pe care va recomandam sa o cititi cu atentie.

Acesta politica este complexa si a fost realizata in scopul protectiei atat a utilizatorilor nostri, cat si ai membrilor echipei redactionale.

Folosirea informatiilor de pe site in scop comercial este strict interzisa, indiferent de modul in care acesta va fi realizata (trunchiere, reformulare, copiere, etc) sau a mediului in care va fi propagata (clasic sau electronic).

Singura exceptie admisa este existenta unui acord scris din partea echipei manageriale sau a redactorului sef al site-ului.

Informatiile pot fi folosite insa fara nicio restrictie in scop personal sau pentru realizarea anumitor studii sau cercetari (numai cu mentionarea expresa a sursei).

Informatiile difuzate sunt strict de uz larg, general si nu sunt adaptate cazurilor particulare. Utilizatorii care vor folosi informatiile pentru aceste situatii sunt avertizati ca o vor face pe cont propriu, iar in cazul aparitiei unor daune sau alte probleme, acestia vor suporta singuri pagubele.

In acest caz, redactorii sau managerii site-ului nu pot fi trasi la raspundere in nicio situatie.